Over ons

Camping de Uiterwaard is, met een eigen zandstrandje, te vinden aan rivier de Lek. Een ideale plek om te zwemmen, bbq-en of vissen.

Wij zijn een sociale familiecamping.
We groeten elkaar bij het passeren.
Indien iemand hulp nodig heeft bieden we dat graag aan.
Indien er onbekende mensen op de camping lopen spreken we ze aan met de vraag of we hen kunnen helpen.

Uit de vertaling van de positieve versie van Tobit 4:15 in de Lutherbijbel van 1545 ontstond het bekende berijmde gezegde:[3]

“Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook de ander niet.”

Op onze camping aan het water is van alles te doen voor jong en oud.

  • Uitstekende mogelijkheden voor jonge kinderen
  • Kleine camping
  • Direct aan het water
  • Hondvriendelijk

En gaan vissen met uw bootje? Dan kan het bootje via de trailerhelling het water in.

Heeft u vragen bel 0614682489 of Chat

Wat onze klanten over ons vertellen?

Camping voornamelijk ingericht op vaste gasten. Gewoon een toiletrol onder de arm mee en een muntje voor de douche. Kantine met buitenboxen met Nederlandstalige muziek. Gemoedelijke ons kent ons sfeer. Aardige eigenaar en behulpzame beheerder. Bij vertrek de verbruikte stroom apart afrekenen. Ligging aan de Lek is prachtig. Ook omgeving is goed. Utrecht op fietsafstand.
Anoniem, mei 2016 (via Zoover)

Prachtige locatie aan de Lek, lekker zwemmen in de rivier! Genoeg basic activiteiten voor jonge kinderen (klimrek, schommels, trampoline, ruimte om te rennen, ondiep zwembadje met glijbaantje) – lekker overzichtelijk.. je raakt ze niet kwijt dus heel ontspannen voor de ouders. Schoon maar basic sanitair. Wel prima douches!
Gemma, Rotterdam

Prachtig gelegen aan de lek. Met eigen strand. Ook een leuk speelbal, speeltuin, springkussen en allerlei activiteiten voor kinderen (zeskant bv). Minder: geen trekkersveldje.
Femke, Schoonhoven