Over ons

Camping de Uiterwaard is, met een eigen zandstrandje, te vinden aan rivier de Lek. Een ideale plek om te zwemmen, bbq-en of vissen.

Op onze camping aan het water is in het hoogseizoen van alles te doen voor jong en oud.

  • Uitstekende mogelijkheden voor jonge kinderen
  • Kleine camping
  • Direct aan de rivier
  • Hondvriendelijk

En gaan vissen met uw bootje? Dan kan het bootje via de trailerhelling het water in.

Wat onze klanten over ons vertellen?

Camping voornamelijk ingericht op vaste gasten. Gewoon een toiletrol onder de arm mee en een muntje voor de douche. Kantine met buitenboxen met Nederlandstalige muziek. Gemoedelijke ons kent ons sfeer. Aardige eigenaar en behulpzame beheerder. Bij vertrek de verbruikte stroom apart afrekenen. Ligging aan de Lek is prachtig. Ook omgeving is goed. Utrecht op fietsafstand.
Anoniem, mei 2016 (via Zoover)

Prachtige locatie aan de Lek, lekker zwemmen in de rivier! Genoeg basic activiteiten voor jonge kinderen (klimrek, schommels, trampoline, ruimte om te rennen, ondiep zwembadje met glijbaantje) – lekker overzichtelijk.. je raakt ze niet kwijt dus heel ontspannen voor de ouders. Schoon maar basic sanitair. Wel prima douches!
Gemma, Rotterdam

Prachtig gelegen aan de lek. Met eigen strand. Ook een leuk speelbal, speeltuin, springkussen en allerlei activiteiten voor kinderen (zeskant bv). Minder: geen trekkersveldje.
Femke, Schoonhoven