Seizoenplaats

Seizoenplaats:

Update 25-8-2020: We hebben nog riante plaatsen dit volgend jaar beschikbaar. We hebben volgend jaar schitterende plaatsen vlakbij het speelveld voor een vanaf prijs van 1500,- euro.

Komende jaren is de verwachting van de experts dat er maar weinig naar het buitenland gereisd zal worden. Een plekje waar u toch tot rust kan komen is bij ons. Water is altijd rustgevend na een drukke werkweek. Ook is het altijd fijn als de kinderen lekker buiten kunnen spelen in een vertrouwde omgeving waar geen auto’s rijden. Wij zijn autovrij!

Wees er snel bij voor het mooiste plaatsje voor u!!

De seizoenplaatsen zijn ongeveer 100m2 tot 140m2 groot. Alle seizoenplaatsen hebben een aansluitpunt voor water en stroom; tot 10 ampère. De meeste plaatsen zijn (gedeeltelijk) betegeld. Dit mag u naar eigen wens inrichten en aanpassen! Wenst u een houten vlonder/dek te bouwen? Of wilt u gewoon veel bloemen? Er mag heel veel met uw seizoenplaats. Dit is altijd in goed overleg.

Een seizoenplaats is van het eerste weekend van april t/m het laatste weekend van september. De stacaravans mogen wel blijven staan op hun plek. U betaalt daarvoor een kleine vergoeding.

De meeste gasten hebben een stacaravan, omdat deze in de winter mag blijven staan! Kiest u voor een stacaravan? Neem dan contact op voor de richtlijnen.

Let op: Voor seizoensplaatsen is er een mogelijkheid voor rioolaansluiting. Zo kunt u van uw eigen sanitair gebruik maken.

Stacaravans plaatsen

Er kunnen per direct stacaravans geplaatst worden. Er zijn heel veel voordelen aan uw eigen stacaravan: denk maar aan uw eigen sanitair. U kunt dan volgens de richtlijnen direct genieten van uw verblijf op onze camping.

We hebben tevens diverse stacaravans te koop inclusief plaats. Kijk op:

Te koop voor vragen graag contact opnemen.

Seizoenplaats aan het water?

Bij ons kunt u onder speciale voorwaarden een seizoen lang aan het water staan! Kom snel langs om de mogelijkheden te bespreken.

Seizoengasten:

Kijk ook naar de verhalen van Stacaravan Ineke of Stacaravan Margreet en Frans

We zijn een echte sociale familie camping! Om dat te behouden vragen we u op afspraak langs te komen.

OVERZICHT:

  • zandstrand, ideale toevlucht voor warme dagen!
  • kano te leen (gratis)
  • Free WiFi (gratis)
  • kinderzwembad; open vanaf de mooie dagen
  • groot speeltuin, springkussen en divers speelgoed
  • vissen vanaf de pier of het strand
  • boothelling
  • EN EEN SCHITTEREND UITZICHT OVER DE LEK
  • En nog veel meer…!
Zonsondergang