Seizoensplaats 2020

Onze camping heeft veel te bieden, voor jong en oud! Bel snel voor een afspraak voor uw plek voor 2020! We zijn een echte familie camping waar we trots op zijn.

Ligging:

Onze camping ligt aan diverse landelijke fietsroutes. Fietsend kunt u zo naar Vianen en Nieuwegein. Utrecht Centraal is slechts 30 minuten met een directe busverbinding! Tevens bevindt de camping zich op slechts 3 minuten van de A27, afslag Lexmond. Ook de A2, afrit Vianen, is goed te doen als u vanuit Amsterdam komt.

Stacaravans van ca 30 m2 hebben bij ons de voorkeur. Een natuurlijke kleur heeft de voorkeur. Stacaravans kunnen tevens aan het riool worden aangesloten!

Plekinfo:

  • Plaats  90 – 140 m2
  • 10 Ampère elektra op elke plaats
  • Water aansluiting op elke plaats
  • Rioolaansluiting zodat u van uw eigen sanitair gebruik kunt maken!
  • WiFi = gratis!

Speeltoestellen:

We hebben diverse speeltoestellen; een springkussen, diverse schommels en een trampoline! Maar wat echt leuk is, is natuurlijk het kinderbad / peuterbad! De hoogte is 20 cm tot 50 cm met een leuke glijbaan.

Tarief seizoenplaats 2020

Periode: begin april tot eind september 2020

Prijs: vanaf* € 925,- voor 4 personen van hetzelfde gezin (exclusief toeristenbelasting & elektra).

*Hele grote plaatsen of plaatsen aan het water en veld kennen een ander tarief.

Voordat u een seizoenplaats reserveert kunt u altijd het beste eerst een kijkje komen nemen naar de beschikbare seizoenplaatsen. Dat kan uiteraard op afspraak waarin we u kunnen rondleiden.

Neem contact met ons op voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak: info@campingdeuiterwaard.nl of telefonisch 06 14 682 489.